Atelier de Ontmoeting
Creativiteit is de ontmoeting tussen fantasie en materiaal
Privacyverklaring

Conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft Atelier de Ontmoeting de informatieplicht om aan te geven welke persoonsgegevens via deze website worden verzameld.

In dit privacy statement staat alles over de persoonsgegevens die worden verwerkt via deze website en onze nieuwsbrief.

Dit statement wordt regelmatig naar organisatorische of politiek-juridische ontwikkelingen aangepast. Raadpleeg deze daarom met enige regelmaat wanneer u onze website bezoekt.

Inschrijving voor de nieuwsbrief

Atelier de Ontmoeting biedt u de mogelijkheid om u in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hiermee geeft u toestemming om de verstrekte gegevens op te slaan. Op die manier kan Atelier de Ontmoeting u op de hoogte houden van activiteiten, nieuws en/of ontwikkelingen. Atelier de Ontmoeting biedt te allen tijde de mogelijkheid om u af te melden.

Als er een nieuwsbrief wordt verzonden dan worden daarvoor statistieken verzameld op basis van het e-mailadres. Door onze statistieken op e-mailadres bij te houden kunnen we zien of de inhoud van de nieuwsbrief aansluit bij de interessegebieden van abonnees. 

Formulieren op Atelierdeontmoeting.nl

Voor het aanmelden voor een cursus, workshop of atelierbezoek staan op deze website formulieren waar wordt gevraagd om persoonsgegevens. Alleen Joke Visser, eigenaar van Atelier de Ontmoeting, heeft toegang tot deze gegevens. Persoonsgegevens (alleen naam en emailadres) worden opgeslagen in ons adressenboek waar vanuit nieuwsbrieven worden verzonden.

De gegevens worden enkel gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief. Naast de gegevens die u zelf invult worden er geen andere gegevens (bijvoorbeeld het tijdstip, het IP-adres en de betreffende pagina) opgeslagen.

Opslag van gegevens

Nieuwsbriefaanmeldingen en formulieren
De gegevens die ik van u heb (voornaam en of achternaam en e-mailadres) zijn alleen opgeslagen in mijn Mailchimp account, dat ook voldoet aan het AVG-beleid en beveiligd is met een gebruikersnaam en wachtwoord.
Uw emailadres wordt alleen door mij gebruikt om met u te communiceren en zal ik nooit delen met derden.
 
Statistieken
Voor het verzamelen van statistieken maken we gebruik van de geanonimiseerde variant van Google Analytics. Deze statistieken bevatten geen persoons- of demografische gegevens. Atelier de Ontmoeting heeft een bewerkersovereenkomst met Google gesloten voor de verwerking van gegevens. De optie om gegevens de delen met andere diensten (waaronder diensten van Google zelf) is uitgeschakeld. Transport van deze informatie gebeurt altijd over een beveiligde verbinding. De opslag van deze data is in handen van Google en gebeurt in de EU of US onder Amerikaanse jurisdictie. Deze opslag is in de regel onbeperkt geldig.

Foto's

Een foto van iemand die er herkenbaar opstaat, is een persoonsgegeven van die persoon. In sommige gevallen kan een portret een gevoelig gegeven zijn. Voor onze foto's gebruiken we de grondslag 'toestemming'. Dat wil zeggen dat we altijd toestemming vragen aan de gefotografeerde persoon om de foto te mogen gebruiken. 

U heeft het recht:

  • op inzage van de gegevens die wij van u hebben en u kunt deze laten corrigeren of verwijderen.
  • uw toestemming voor het sturen van een nieuwsbrief of het publiceren van een foto weer in te trekken.
  • via creatief@atelierdeontmoeting.nl een klacht in te dienen