Atelier de Ontmoeting
Creativiteit is de ontmoeting tussen fantasie en materiaal
Schilderen en boetseren op muziek

Ellen van der Wal en Joke Visser verzorgen op aanvraag een workshop waarbij je vanuit een inspirerend muziekstuk kunt schilderen en boetseren.

Muziek gebruiken als inspiratiebron bij het schilderen of boetseren leidt tot verrassende resultaten, is de ervaring van beeldend kunstenaars Joke Visser en Ellen van der Wal.  

Ellen: “Muziek maakt het gemakkelijker om je te concentreren op je werk en allerlei verwachtingen en gedachten los te laten. Het is heerlijk om de emotie of beweging die je in muziek herkent, weer te geven in je schilderij of beeld. Een paar uur werken op deze manier werkt ontspannend en levert nieuwe invalshoeken en bijzonder werk.”

De workshop is geschikt voor mensen zonder en met schilder- en/of boetseerervaring. Deelnemers kunnen kiezen om te gaan schilderen of boetseren, maar ook een combinatie is mogelijk. Aan het eind van de dag ben je een ervaring en een beeldend werk rijker. Een doek van 100x120 cm, een beeld van klei of misschien wel beide. De keuze is aan jou.

De dagworkshops worden gehouden op aanvraag in de prachtig gelegen tuin bij atelier De Ontmoetinging Elst (Overbetuwe) of, als het regent, in het atelier. De kosten zijn 95 euro, inclusief alle materialen, koffie, thee en lunch. Een groep bestaat uit 8 tot 12 personen en gaat door bij minimaal 6 personen.

Belangstellenden kunnen zich individueel of samen met anderen opgeven bij Joke Visser: creatief@atelierdeontmoeting.nl of 06-15007919.
Of via het aanmeldingsformulier